Події факультету


Bonjour à tous

Мене звати Анна Ткач, я студентка 4 курсу за навчальною освітньою програмою «Технології продуктів бродіння та виноробства » в Одеському національному технологічному університеті, а також я студентка у французькому агроліцеї Lucie Aubrac за програмою BTS Technico-Commercial - Vins Bières et Spiritueux.

Насправді, ще в минулому році я ділилась з вами враження від першого свого стажування у Франції (дякуючи FEFU) та казала що не хотіла би зупинятись тільки на цьому. Так ось, зараз я вже пишу свої враження від мого першого навчального року у Франції. І хочу сказати, що це завдяки співпраці цих двох навчальних закладів, яка дозволяє мені навчатися за програмою подвійного диплому.

Моя навчальна програма поєднує комерцію та енологію, стажування на виноробнях та салонах, вивчення особливостей виробництва вина в кожному регіоні Франції та інших країн, маркетинг та менеджмент, дегустації і участь в національних конкурсах вин, професійні візити виноробень, винних магазинів та багато ще іншого. Як ви зрозуміли освітня програма та студентське навчання є дуже насиченим. Не біда, якщо ти забув ручку на заняття, біда прийти на заняття без келиха для дегустацій.

Всім студентам та абітурієнтам бажаю жодного разу не вагатися, якщо у вас є можливість - збагачуйте свії навички та будьте відкритим до нового. З власного досвіду скажу, що навіть іноземна мова не є перешкодою. В кінцевому результаті ви не будете шкодувати!

Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач  Анна Ткач 

Анна Ткач, здобувачка 1 курсу СВО «Магістр» факультету ТВтаТБ




назад к списку