Події факультету


Сіліна Поліна, здобувачка 1 курсу СВО
«Магістр» факультету ТВтаТБ

Ще з першого курсу пам'ятаю, як гортала сторінки в соціальних мережах Instagram чи Facebook факультету Технологіі вина та туристичного бізнесу, дивилася на Леру Малину, Настю Козинець (хоча, напевно, першокурсники вже про них не знають) та інших студентів на тлі університетів із яскравими французькими літерами і здавалося, що лише генії чи надлюди можуть вступити до приватних шкіл у Франції, і ніяк інакше. Минуло чотири роки, і ось тепер я стою біля тієї самої будівлі, з червоними літерами і не можу повірити в те, що мрія збулася. Зараз я практично вільно розмовляю французькою та англійською, можу поспілкуватися з викладачами, які працюють у таких великих компаніях як Coca Cola, Roquette Frères, Danone та багатьох інших.

Щодня у нас проходять інтерактивні лекції, практичні заняття у сучасних лабораторіях, ми влаштовуємо дегустації, готуємо mousse aux chocolat, їздимо на екскурсії на ферми та пробуємо місцеве морозиво.

Тепер, щоб побувати в Парижі, мені потрібно знайти вихідний у своєму графіку (що не завжди можливо, якщо чесно, але якщо захотіти..), а також закохатися в Лілльське червоне пиво (просто must-have), і просто ходити гарним мальовничі вулички. Всього варто було завжди трохи більше хотіти і робити, вчити французьку та англійську (бажано з першого курсу, як мені й казала Ганна Овсепівна Саркісян, наша декан факультету), успішно пройти співбесіду, зібрати документи та купити квиток у країну мрії. Тож студентам, яким відкривається така можливість взяти участь в академічній програмі мобільності Erasmus+ від нашого Одеського національного технологічного університету я щиро рекомендую це зробити! Перед вами відкриється неймовірна можливість не тільки обміну можливості здобувати високоякісну європейську освіту, а й можливість знайти друзів із різних куточків земної кулі, познайомитися з їхньою культурою, а також бути представником своєї української.

Сіліна Поліна  Сіліна Поліна  Сіліна Поліна  Сіліна Поліна  Сіліна Поліна  Сіліна Поліна 

Сіліна Поліна, здобувачка 1 курсу СВО «Магістр» факультету ТВтаТБ




назад к списку