Події факультету


Гайзенхайм

Гайзенхайм, мальовниче містечко на Рейні, тут багато виноградників, точніше тут все у виноградниках.

Рислінг, Мюллер Тюгау, Піно Грі, Піно Нуар.

Повітря просякнуте атмосферою виноробства.

Види чарівні.


Голодомору  Голодомору 

Тиша і спокій буквально огортають місто: після шостої вечора він занурюється в сплячку. Вночі тут мало світла і ще менше шуму, здається, що всі раптом зникли. Залишилися лише виноградники та крихітні будиночки та старий центр мiста.


Голодомору  Голодомору 

Університет Гайзенхайму, втім, відрізняється від застряглих в минулому столітті будинкiв i атмосфери.

Він сучасний і зручний — тут є все, що може знадобитися студенту: від невеликої виноробні, де досліджуються процеси бродіння, до величезної і оснащеної бібліотеки. Тут зацікавлені в тому, щоб учні отримували не тільки теоретичні знання, а й практичні- студенти можуть працювати на виноградниках, дехто виготовляє власне вино, може додати в технологію щось нове. Лектори пояснюють матеріал докладно і барвисто, ілюструють сказане за допомогою презентацій. Вони доброзичливі і готові прийти на допомогу, пояснивши незрозумілі моменти чи порадивши додаткові матеріали. Тут прийнято ставити питання і брати участь в дискусії, адже так краще запам'ятовується матеріал.


Голодомору  Голодомору  Голодомору 

Особливої уваги заслуговує середовище, в якому студенти отримують знання. Воно інтернаціональне ,є можливість дізнатися особливості виготовлення вина в тій чи іншій країні, а можна обговорити і більш абстрактні питання - дізнатися, чим живуть студенти в інших державах. Знайомство і спілкування тут вiтано.


Голодомору  Голодомору 

Це досвід, який в майбутньому допоможе краще розуміти ринок, клієнтів,процеси. Навчання в університеті Гайзенхайму це відмінна можливість розширити і свої знання, і кругозір. Тут повно цікавих і доброзичливих людей, тут теорія йде рука об руку з практикою, тут багато вина і ще більше задоволення від атмосфери виноробства.


Голодомору  Голодомору 

Завдяки нашому Одеському національному технологічному університету, його широким партнерським зв'язкам та відносинам ,а також його менеджменту, це можливо.

Олексій Верезуб,
студент факультету
Технологіі вина та
туристичного бізнесу ОНТУ




назад к списку