Події факультету


Анна Ткач, міжнародна практика

«Наприкінці минулого року закінчилася моя перша практика, і зараз я готова поділитися з вами своїми емоціями та враженнями. Почну з того, що завдяки співпраці Одеського національного технологічного університету та асоціації FederationechangesFranceUkraine (FEFU) я отримала унікальну можливість міжнародної практики в країні, яка вважається еталоном та орієнтиром гарного вина.

Два неймовірні і насичені місяці я провела в регіоні Божоле, де я вперше зіткнулася віч-на-віч зі своєю спеціальністю – виноробством. Всім відомо, що Франція – це калейдоскоп винних регіонів, які розвивалися незалежно, і продукція з кожного регіону відрізняється один від одного за всіма параметрами, регіон Божоле – не виняток. Під час практики мене знайомили з особливостями технології виробництва та ділилися своїми маленькими секретами. Під час робочих поїздок зі своїм наставником я відвідала деякі міста Франції та Бельгії, де ми презентували наше вино.

Це був один із незабутніх моментів стажування. Я дуже вдячна моїй французькій сім'ї, яка допомагала долати всі труднощі та знайомила мене зіс воєю культурою, традиціями та допомагала у вдосконаленні мови. Я не кажу, що це стажування змінило мене, але воно безумовно вплинуло на мене особисто та професійно. Це був чудовий досвід»



Анна Ткач
Анна Ткач
Анна Ткач
Анна Ткач
Анна Ткач

Анна Ткач, студентка 3 курсу
ОПП «Технології продуктів бродіння і виноробства»




назад к списку