Події факультету


Питанням управління безпечністю продукції в харчовій і фармацевтичній галузі була присвячена відкрита лекція доцента кафедри біоінженерії і води Доценко Н.В., що відбулася в ОНАХТ

4 березня 2021р. на кафедрі біоінженерії і води доцент, к.т.н.Доценко Наталія Вікторівна провела відкриту он-лайн лекцію з дисципліни "Управління якістю та безпека біотехнологічних виробництв" для студентів-біотехнологів ІІІ курсу (гр. БІО-39).

Заявлена тема: «Управління безпечністю продукції на основі НАССР і GMP»викликала зацікавленість у студентів і у викладачів.



Відкрита лекція доцента кафедри біоінженерії і води Доценко Н.В.

Лектор Доценко Н.В. на початку лекції звернула увагу студентів на те, які освітні компоненти вони отримають від засвоєння даної теми і як це підвищить їх компетентності при отриманні професійних знань.

Лекція була присвячена впровадженню і функціонуванню системи НАССР на біотехнологічних виробництвах, які виготовляють продукцію для харчової і фармацевтичної промисловості.



Відкрита лекція доцента кафедри біоінженерії і води Доценко Н.В.

Впровадження і функціонування системи управління безпечністю продукції є актуальним питанням для всіх сучасних виробництв. Тому було цікаво і викладачам дізнатись про нові підходи, що застосовують на підприємствах дляунеможливлення отримання небезпечної продукції.



Відкрита лекція доцента кафедри біоінженерії і води Доценко Н.В.
.

Лекція супроводжувалась конкретними прикладами, які демонстрували принципи впровадження системи НАССР та програм-передумов, які забезпечують належний санітарно-гігієнічний стан.



Відкрита лекція доцента кафедри біоінженерії і води Доценко Н.В.

Завдяки проведеннюон-лайнлекції з використанням платформи ZOOMприсутні отримали інтернет-посилання на вебінари фахівців за розглянутою темою та відео для ілюстрації окремих принципів.

Лектор під час лекції активно спілкувалась зі студентами – задавала питання, і отримувала «живі відповіді», а також відповіді через чат. В свою чергу студенти мали змогу задавати уточнюючі питання за темою.

Проведена лекція мала логічну побудову та була прочитана високому професійному рівні.

Доцент кафедри біоінженерії і води,
к.т.н. Нікітчина Т.І.

назад к списку