Події факультету


Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»

25 березня 2019 р. відбулася студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі», яку підготували студенти Т-205, Т-206. Зі вступним словом виступили наукові керівники доцент Стояно О. О., старший викладач Дмитрашко С. А.

Важливим є обговорення демократичних перетворень в Україні та світі, тому студенти підготували ґрунтовні доповіді, які розкривали діяльність політичних партій, виборчі технології, розглядали технології формування іміджу політика та нову політичну еліту. Були підготовлені мультимедійні презентації до кожної доповіді.

Студенти ставали непрості питанні, зацікавлено аналізували політичний процес в Україні та інших країнах. Відзначимо студентів Давидову Д., Кривошею Н., Кучмаренко В., Кайряк К., Андріянову Г., Драганову В., Бирку К., Бойчук Ю., Гумашян Г. Зазначимо, що спосіб, яким студенти будуть долучатися до політичного процесу, впливатиме на майбутню побудову суспільства.

· Experience in viticulture and enology is a bonus but not essential.


Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»  Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»  Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»  Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»  Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі»  Студентська наукова конференція «Громадянин і політика: демократичні перетворення в Україні та світі» 

С уважением Студенческое самоуправление факультета технологии вина и туристического бизнеса

назад к списку