Наша адреса:
м. Одеса, вул Канатна 112, ауд. А-202
тел: (048) 712-40-58, 712-42-98,
E-mail: twkpit@gmail.com
Народилася 01.01.1984 року в м. Татарбунари, Одеської області.
У 2006 році закінчила Одеську національну академію харчових технологій, факультет технології консервування та виноробства.
У 2006 році вступила до аспірантури Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю "Технологія консервованих і заморожених продуктів". Під керівництвом доктора технічних наук, професора Безусов Анатолія Тимофійовича виконала і в 2009 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук».
У 2010 році закінчила школу сомельє в м.Київ. З 2010 по 2011 р.р. працювала на посаді шеф-сомельє виномаркету "Поляна" в м. Одеса.
З 2011 по 2014 р.р. працювала заступником декана факультету Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
З 2011 року і до теперішнього часу працює в Одеській національній академії харчових технологій на кафедрі «Ресторанно - готельного справи і туризму».
З грудня 2014 року - декан факультету «Технології вина та туристичного бізнесу».
кандидат технічних наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу
ОСВІТА
Одеська національна академія харчових технологій, 2008 рік, кваліфікація – бакалавр, спеціальність – «Технології бродильних виробництв і виноробства».
Одеська національна академія харчових технологій, 2009 рік, кваліфікація – магістр, спеціальність – «Технології бродильних виробництв і виноробства».
Одеська національна академія харчових технологій, 2014 рік, науковий ступінь – кандидат технічних наук, тема дисертації – «Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів», спеціальність 05.18.13 ‒ «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів».
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Вища школа педагогічної майстерності, Одеса, ОНАХТ, 2013-2014 рр.
ТОВ «ПТК Шабо», Одеська обл., 15.10.2014 – 15.12.2014 рр. Тема – «Технології продуктів бродіння».
ТОВ «Таїрове», Одеська обл., 26.12.2019 – 26.03.2020 рр. Тема – «Інноваційні технології галузі».
НАУКОВІ ІНТЕРЕСИ
Сучасні аспекти стабілізації виноградних вин
ПУБЛІКАЦІЇ
Загальна кількість публікацій – 50, з них – 5 патентів на винахід, 3 статті в зарубіжних виданнях, 30 статей наукового характеру та 12 тез у збірниках Міжнародних та Всеукраїнських конференцій.
Профіль Google Scholar
Researcher ID : A-8601-2016
ORCID: 0000-0003-0309-4578
ОРГАНІЗАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Завідувач відділу організаційно-виховної роботи ОНАХТ, 2012-2014 рр.
Член Вченої ради факультету ТВтаТБ з жовтня 2019 року.
Заступник декана факультету ТВтаТБз листопада 2021 року
Старший інспектор
Народилася 14.02.64 р
У 1981 році вступила до Одеського технологічного інституту харчових технологій ім. М.В. Ломоносова. Після навчання, з 1986 року по 1991 рік працювала за розподілом в Проектному інституті № 3. У 1991 році повернулася в інститут і працювала в деканаті заочного факультету, де і продовжує працювати до теперішнього часу старшим інспектором.
Народилася 15.08.2002 року в м. Новоукраїнка, Кіровоградської області, Україна.
В 2017 році вступила в Коледж промислової автоматики та інформаційних технологій Одеської національної академії харчових технологій, на спеціальність "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа".
В 2020 році вступила в Одеську національну академію харчових технологій, на факультет Технології вина та туристичного бізнесу, на спеціальність Міжнародний туризм.
В даний час навчається на заочній формі та працює в деканаті Технологій вина та туристичного бізнесу.