Студенческая жизнь

Звіт про проведения Всеукраїнської олімпіади (I етап)

на кафедрі біохімії,мікробіології та фізіології харчування 25 лютого 2013 р. була проведена
Всеукраїнська олімпіада (I етап) з дисциплін (и) Біологічна хімія та мікробіологія

Участь прийняли студенти II та III курсів факультетів:

  • Технології  вина, консервованих продуктів і товарознавства
  • Технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
  • Інноваційних технологій харчування, ресторано-готельного і туристичного бізнесу
  • Технології безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту

Переможцями олімпіади з дисципліни Біологічна хімія стали:


Місце

П.І. студента

Факультет, спеціальність, курс та група студента

I

Кулеша Вікторія Ігорівна

ТВКП і Т, 6.030510, ЕТ-251

II

Ярошенко Катерина Олександрівна

ТВКП і Т, 6.030510, ЕТ-251

III

Годунко Марія Миколаївна

ТВКП і Т, 6.030510, ЕТ-251

Переможцями олімпіади з дисципліни Мікробіологія стали:


Місце

П.І. студента

Факультет, спеціальність, курс та група студента

I

Жильніков Станіслав Юрійович

ТВКП і Т6.051701, ТВ-31

II

Коршун Валерія Олегівна

ТВКП і Т6.051701, ТВ-31

III

Новосельцева Вікторія Вікторівна

ТБММП та ЕМ, 6.051701, ТР-30

До складу комісії з проведення олімпіади входили:

ПІБ

Посада

1

Капрельянц Л.В.

професор

2

Величко Т.О.

доцент

3

Єгорова А.В.

доцент

4

Шпирко Т.В.

доцент

5

Охотська М.І.

асистент

Щиро вітаємо переможців та бажаємо
нових досягнень і перемог!

назад к списку