Анонс

Запрошуємо прийняти участь

у Всеукраїнському дегустаційному конкурсі виноробної продукції
«Одеський залив»

 


Конкурс на отримання стипендії на навчання (кредитна академічна мобільність) в Університеті Гайзенхайм (Німеччина) в рамках програми Erasmus+

До уваги студентів 3 та 4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства»

 


 


До уваги студентів та викладачів!

Інститут культури та мистецтв ОНАХТ продовжує свою роботу та запрошує прийняти участь у заходах, які будуть проводитись в онлайн режимі у травні.
Перелік заходів ІКМ на травень

 


 


Робота на конкурс #карантинмандри

від студентів-гідів спеціальності 242 «Туризм», що навчаються на кафедрі Туристичного бізнесу та рекреації факультету Технології вина та туристичного бізнесу ОНАХТ

Робота на конкурс #карантинмандри

 


До уваги вступників!

Шановні вступники, на період карантину, консультування з питань вступу до Одеської національної академії харчових технологій буде відбуватися on-line за допомогою сервісу на сайті Приймальної комісії ОНАХТ «Задати запитання» за посиланням

З повагою, Приймальна комісія ОНАХТ

 


Майстер-класи

Майстер-клас «Як тренувати сенсорну пам'ять»

Майстер-клас пройшов на базі Лабораторії сенсорного аналізу, яка знаходиться на Кафедрі технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ



Майст020