Факультет технології вина і туристичного бізнесу
ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Факультет технології вина і туристичного бізнесу
Про нас
Слово декана
Деканат
Історія
Вчена рада
Лідери освіти
Студентська рада
Наші Випускники
Французько-Українське співробітництво
Кафедри
Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу
Шабо - науково-практична філія кафедри технології вина та сенсорного аналізу
Кафедра біохімії, мікробіології та біотехнологі
Кафедра туристичного бізнесу та рекреації
Здобувачу
Навчальні матеріали
Вимоги роботодавців
Неформальна освіта
Розклад
Виховна робота
Заочна форма навчання
Бази практики
Наші роботодавці
ТОП-кращих
Стипендіальна комісія
Склад стипендіальної комісії
Протоколи
Анонімна скринька довіри
Публічна інформація
Уставні документи
Контакти
Руководящий состав
Одесской национальной академии пищевых технологий
Егоров Богдан Викторович
ректор, д.т.н., профессор;
(тел. (048)725-32-84);
Тришин Федор Анатольевич
и.о. проректора по научно-педагогической и учебной работе, к.т.н., доц.
((тел. (048)718-97-02);
Кананыхина Елена Николаевна
проректор по научно-педагогической и воспитательной работе, к.т.н., доцент;
(тел. (048)722-01-27);
Капрельянц Леонид Викторович
проректор по научной работе и международным связям, д.т.н., профессор;
(тел. (048)714-89-36);
Мосиенко Гарий Анатольевич
проректор по экономическому развитию и административно-хозяйственной работе;
(тел. (048)718-97-13).
Загорученко Николай Владимирович
к.т.н., доц. и.о. проректора по научно-педагогической и учебно-методической работе
Звиряка Ирина Владимировна
главный бухгалтер