Майстер-клас пройшов на базі Лабораторії сенсорного аналізу, яка знаходиться на Кафедрі технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ
В УВЕРЕННОЕ БУДУЩЕЕ С КРУПНЕЙШИМ ТУРОПЕРАТОРОМ МИРАTUI!
Объявление о стажировке для студентов
Памятка для студента Приглашение на стажировку для студентов сезон 2021
Графік захисту кваліфікаційних робіт магістрів
кафедра біоінженерії і води
просмотреть
у Всеукраїнському
дегустаційному конкурсі виноробної продукції
«Одеський залив»
До уваги студентів 3 та 4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства»
Майстер-клас пройшов на базі Лабораторії сенсорного аналізу, яка знаходиться на Кафедрі технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ