Фотогалерея









Велосотка 2017 - участние ОНАПТ
35-та Міжнародна Велосотка і Піший перехід є традиційним і вже одним з найулюбленіших заходів одеситів. В цьому році, в події активну участь бере і Одеська Національна Академія Харчових Технологій, студенти якої, не тільки приймають участь в самій гонці, але також і допомагають в організації. Для студентів та викладачів Одеської Національної Академії Харчових Технологій ця Велосотка э вже третьою за рахунком.

Лаборатория сенсорного анализа
Лабораторія сенсорного аналізу зовсім не схожа на лабораторію у звичному розумінні. Тут немає якихось приладів, тільки великий стіл і п’ятнадцять кабінок чисто білого кольору, які обладнанні спеціальним світлом, що має певний колір і падає під певним кутом, планшет і мініатюрна мийка, спеціально створене програмне забезпечення, яке допомагає фіксувати результати.












Открытая лекция «Реклама и здоровый образ жизни»
Лектор - Федосеева Надежда Валентиновна, ведущий специалист в сфере защиты прав потребителей, руководитель Одесского областного отделения Всеукраинской общественной организации "Ассоциация по вопросам защиты прав потребителей". Лекция была посвящена нарушениям в сфере рекламы алкогольных напитков и последствиям употребления алкоголя детьми и молодежью



День нарождення факультету Технології вина,консервованих продуктів і товарознавства.
10 жовтня 2014 р. в стінах рідної академії відбулося святкування Дня нарождення факультету Технології вина,консервованих продуктів і товарознавства. На честь свята в холі академії вібулася акція "З'їж яблучко - збагатися вітамінами",в ході якої наші студенти пригощали викладачів,студентів академії та гостей вітамінними виноградом і яблуками. Всі студенти впевнені,що саме вживання фруктів та різноманітних овочів в осінню пору запобігає ризику виникнення різноманітних захворювань. Факультет Технології вина,консервованих продуктів і товарознавтсва досить молодий, але дуже перспективний! Завдяки підтримці керівництва факультету небайдужі студенти зуміли створити у стінах академії святковий настрій.









































Анонс

Запрошуємо прийняти участь

у Всеукраїнському дегустаційному конкурсі виноробної продукції
«Одеський залив»

 


Конкурс на отримання стипендії на навчання (кредитна академічна мобільність) в Університеті Гайзенхайм (Німеччина) в рамках програми Erasmus+

До уваги студентів 3 та 4 курсів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства»

 


 


До уваги студентів та викладачів!

Інститут культури та мистецтв ОНАХТ продовжує свою роботу та запрошує прийняти участь у заходах, які будуть проводитись в онлайн режимі у травні.
Перелік заходів ІКМ на травень

 


 


Робота на конкурс #карантинмандри

від студентів-гідів спеціальності 242 «Туризм», що навчаються на кафедрі Туристичного бізнесу та рекреації факультету Технології вина та туристичного бізнесу ОНАХТ

Робота на конкурс #карантинмандри

 


До уваги вступників!

Шановні вступники, на період карантину, консультування з питань вступу до Одеської національної академії харчових технологій буде відбуватися on-line за допомогою сервісу на сайті Приймальної комісії ОНАХТ «Задати запитання» за посиланням

З повагою, Приймальна комісія ОНАХТ

 


Майстер-класи

Майстер-клас «Як тренувати сенсорну пам'ять»

Майстер-клас пройшов на базі Лабораторії сенсорного аналізу, яка знаходиться на Кафедрі технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ



Майст020