Події факультету


Міжвузівська наукова студентська конференція секція «Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв»

23 квітня в ауд. Б-427 о 12-00 відбулася Міжвузівська наукова студентська конференція, секція «Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв». Як завжди тематика студентських робіт була актуальною, в якої відображені сучасні тенденції в технологіях консервованих продуктів. Усні доповіді були представлені студентами 4 та 5 курсів, магістрами. В роботах переважно наведено результати науково-дослідних робіт студентів. Є роботи, результати яких представлені у вигляді патентів («Розробка технології виробництва варення із тропічної сировини», магістр Кучеренко В.І., рук. - проф. Верхівкер Я.Г.), у вигляді готовою продукції («Розробка технології гострих солодких приправ «Чатні», магістр Бабій Н.О., рук. – проф. Безусов А.Т., асп. Горбачова Н.В.) та інші. Загалом було представлено 6 доповідей та додатково ще дві, які не було включено до програми.

Конференція пройшла плідно, цікаво, як для студентів, що готували доповіді, так і для їх керівників. Про це свідчать жваві дискусії та інтерес до викладеного матеріалу. А також проведена конференція це дуже гарний приклад для студентів молодших курсів, які наступного року також зможуть представити свої наукові роботи.

Ми дякуємо студентам та їх керівникам за підготовлені презентації.

Бажаємо успіхів та натхнення у наступному році!

Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція  Міжвузівська наукова студентська конференція 

к.т.н., доцент Афанасьєва Т.М.

назад к списку