Події факультету


Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів

У п’ятницю 3 квітня 2015 року на кафедрі Товарознавства и експертизи товарів пройшла студентська конференція. В ній приймали участь студенти 4 і 5 курсів. Були представлені наступні доповіді:

1. Товарознавча оцінка тканин напіввовняних, що реалізуються у роздрібній торговельній мережі м. Одеси. (Крикуненко А.О., керівник – доц. Черевата Т.М. )

2. Фальсифікація виноградних вин: сучасні методи виявлення. (Понтус Інна, керівник – доц. Ткаченко О.Б.)

3. Товарознавча оцінка якості сирокопченої ковбаси. (Васильєва К., керівник – ст. викладач Гарбажій К.С.)

4. Огляд особливостей вимог щодо маркування консервів для дитячого харчування. (Колісниченко В.О., керівник – Памбук С.А.)

5. Аналіз сучасного стану надання послуг вищої освіти в Україні. (Годунко М., керівник – Кіров І.М.)

6. Реологічні параметри як критерії оцінювання якості кремів косметичних. (Макарова Ю., керівник доц. Бочарова О.В.). Також були представлені стендові доповіді студентів.

Ми дякуємо студентам та їх керівникам за плідну працю та високий рівень підготовки. Так тримати!


Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів  Студентська конференція на кафедрі товарознавства та експертизи товарів 

назад к списку