Події факультету


Зустріч з учнями 11 класів у м. Ладижин

19 вересня працівниками Одеської академії харчових технологій (доц. Килименчук О.О., доц. Дишкантюк О.В. та ас. Воловик Т.М.) була проведена зустріч з учнями 11 класів м. Ладижин Вінницької області.

На зустрічі старшокласникам представили інформацію про ОНАХТ. Школярі змогли дізнатися про підготовчі курси та їх переваги при зарахуванні в академію. Начальник відділу довузівської підготовки Килименчук О.О. та декан факультету Дишкантюк О.В. розповіли про фахівців, яких готує академія для харчової промисловості та які найбільш затребувані сьогодні на ринку праці.

Всім школярам було продемонстровано відеоролик про існуючі факультети та спеціальності в Одеській національній академії харчових технологій. Наприкінці зустрічі кожен учень отримав інформаційні листівки про кожну спеціальність академії.

Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин  Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин  Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин  Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин  Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин  Зустріч з учнями 11 класів у  м. Ладижин 

назад к списку