1 березня 2021 року о 10.50 відбулася он-лайн лекція провідного спеціаліста консервної галузі Тхір Наталії Володимирівни за темою "Інноваційні технології у соковому виробництві".
На лекції були присутні студенти, що здобувають освіту бакалаврів і магістрів за спеціальністю 181 «Харчові технології» та спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» на кафедрі біоінженерії і води Одеської національної академії харчових технологій. Також слухачами лекції були викладачі кафедр біоінженерії і води, технології вина та сенсорного аналізу, технології м´яса, риби і морепродуктів.
На лекції були представлені цікаві і сучасні матеріали, що стосувалися переробки плодів і овочів та виробництва з них сокової продукції. Лектор ознайомила слухачів з сучасною класифікацією продукції сокового виробництва, розповіла про харчову цінність різних соків та напоїв, про тенденції у використанні різної тари для фасування соків і напоїв. Також вона представила асортимент продукції СП «Вітмарк – Україна», ознайомила студентів і викладачів із сучасними технологіями і обладнанням для виробництва якісних і корисних соків.
Лекція пройшла на високому професійному рівні, у форматі діалогу.
Доцент кафедри БіВ ОНАХТ, к.т.н.,
Мирошніченко О.М.