Події факультету


Відкрита лекція аспірантки кафедри біоінженерії і води Коханської А.В. для студентів Одеського технічного коледжу

25 лютого 2021 року о 15-00 відбулася відкрита он-лайн лекція аспірантки другого року навчання кафедри біоінженерії і води Одеської національної академії харчових технологій Коханської Ангеліни Василівни на тему «Сучасні технології водопідготовки та їх застосування». На лекції були присутні студенти Одеського технічного коледжу першого та другого років навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології». Також на лекції були присутні викладач коледжу Девятярова Любов Іванівна та завідувачка кафедри біоінженерії та води, д.т.н., проф. Коваленко Олена Олександрівна.

На лекції було розглянуто наступні питання: водні ресурси світу та України, якість води в природних джерелах та питної води в Україні, сучасні вимоги до якості питної води, тенденції розвитку технологій оброблення води. Також було наведено приклади різних технологічних схем водопідготовки, які застосовують сьогодні в країнах світу та в Україні.

Лекція завершилась розповіддю зав. кафедри біоінженерії і води Коваленко О.О. про діяльність кафедри, спеціальності, за якими здійснюється підготовка студентів на кафедрі і факультеті технології вина та туристичного бізнесу, а також умови для навчання, практичної підготовки і подальшого працевлаштування.




Відкрита лекція аспірантки кафедри біоінженерії і води Коханської А.В.  Відкрита лекція аспірантки кафедри біоінженерії і води Коханської А.В. 

Лекція була проведена із застосуванням можливостей платформи ZOOM, представлена була презентацією в Power Point, відбулася в дружній атмосфері.

Аспірантка кафедри БіВ ОНАХТ
Коханська А.В.

назад к списку