Події факультету


Проєкт «Море вина»

Проєкт «Море вина»

Одеська національна академія харчових технологій візьме участь у спільній реалізації проєкту "Море вина", метою якого є розробка бренду винного туризму в Чорноморському регіоні.

26-місячний проєкт, реалізований в рамках Спільної операційної програми басейну Чорного моря на 2014-2020 роки, що фінансується Європейським співтовариством, допоможе підприємствам виноробного і туристичного сектора і зацікавленим сторонам в чотирьох країнах – учасницях розробити загальні підходи до подання і просування своїх продуктів і послуг. У проєкті беруть участь партнери проекту та зацікавлені сторони з Вірменії, Греції, Грузії та України. Крім фонду ICARE, партнерами проекту є Університет Аристотеля в Салоніках, Грузинський центр розвитку агробізнесу та Одеська національна академія харчових технологій.

Основною роботою над проєктом з боку ОНАХТ – встановити стратегічне партнерство між державними, приватними та суспільними інтересами з метою забезпечення сталого розвитку туризму в Україні, включаючи у сільській місцевості, просувати нові туристичні продукти винного туризму Причорномор’я, а також нарощувати потенціал в галузі туризму з метою підвищення стандартів якості надання туристичних послуг.

Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці
https://www.facebook.com/seaofwine

назад к списку