Події факультету


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»

Кафедра біоінженерії і води традиційно проводить майстер-класи з метою профорієнтаційної роботи та популяризації спеціальностей «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів та овочів» у зручний для ЗОШ, гімназій, ліцеїв та коледжів час у спеціалізованих аудиторіях кафедри.


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів» 

22 та 29 березня 2018 року пройшли майстер-класи на кафедрі Біоінженерії і води зі школярами 8 класу (16 школярів) Гімназії 4, яка розташована на вул. Болгарській м. Одеси і яких супроводжували вчителі з хімії Левченкова Любов Йосипівна та англійської мови Абрамова Світлана Емініївна.


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів» 

А також 29 березня з школярами хіміко-біологічного класу 10-В (12 школярів) ЗОШ 56, які були із класним керівником вчителем біології Зинчук Оленою Віталіївною.


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів» 

Доцентом кафедри БіВ Нікітчіною Т.І. була представлена презентація «Застосування біотехнологічних методів в технології переробки рослинної сировини» та проведені експерименти з використанням ферментів мікробіологічного походження та рослинної сировини для регулювання хімічних реакцій в рослинній сировині, а також якісні реакції з визначення крохмалю та пектинових речовин у фруктах та овочах із наступним ферментативним розщепленням. Всі активно приймали участь у проведенні дослідів, відчувалась атмосфера професійної зацікавленості школярів. Найактивніші учасники одержали призи та профорієнтаційні буклети за цікаві запитання, проведення експерименту та правильні відповіді.


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів» 

Учні 8 Гімназії на уроках майстер-класу «Харчової біотехнології»


Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів»  Майстер-клас для школярів з напрямку «Харчові біотехнології» та «Технології тривалого зберігання плодів і овочів» 

Учні хіміко-біологічного класу 10-В ЗОШ 56 4на уроках майстер-класу «Ферменти рослинної сировини»

Усі школярі виявили бажання ще ближче ознайомитися з професійною направленістю «Біотехнологія і біоінженерія» та прийти на День відкритих дверей ОНАХТ для знайомства з нашою академією.

К.т.н., доцент кафедри Нікітчина Т.І.

назад к списку