Події факультету


Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі»

На кафедрі Біоінженерії і води традиційно проходять зустрічі із представниками виробництва споріднених галузей харчового виробництва. 22.03.2018 у 12.30 Б411 відбулася зустріч із зам. директора з наукової роботи за питаннями харчових технологій і екобезпеки продукції ВПНУБіП Філіповою Л.Ю. Під час зустрічі Філіпова Л.Ю. також представила доповідь на тему "Стан та тенденції розвитку консервної галузі".

Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі»  Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі»  Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі» 

Зустріч викладачів та магістрів кафедри Біоінженерія і води із зам. директора по НРзаПХТіЕП ВПНУБіП Філіповою Л.Ю.

Викладачі кафедри БіВ підготували актуальні питання, які найбільш популярні у харчовій галузі, особливо «Консервуванні і переробки рослинної сировини». Фахівцем Філіповою Л.Ю. була надана характеристика діючих консервних підприємств Одеської області. Також вона відмітила, що в умовах цілорічної пропозиції свіжих і глибокозаморожених овочів і фруктів попит на консервовану плодоовочеву продукцію все ж залишається високим.

Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі»  Лекція фахівця галузі Філіпової Л.Ю на тему «Стан та тенденції розвитку консервної галузі» 

Зам. директора по НРзаПХТіЕП ВПНУБіП Філіповою Л.Ю. відповідає на питання викладачів і магістрів кафедри БіВ

Було відмічено, що розвиток промисловості з переробки овочів і фруктів залежить від конкуренції на ринку, коливання попиту та цін на продукцію, кліматичних умов, характеристик товарів і потенціалу самого підприємства. Найбільш привабливий шлях подальшого розвитку консервної галузі це пошук інвесторів

.

К.т.н., доцент кафедри Нікітчина Т.І.

назад к списку