Події факультету


Відвідали салон, ще й лишилися поміченими

Двоє студенток нашої академії факультету ТВтаНБ потрапили на шпальта французької газети.

Маркевич Лариса та Нефедова Вікторія, відповідно студентки четвертого і третього курсів, дали невелике інтерв’ю для місцевої газети Le Progres, де описали ціль свого візиту на захід, що має назву «90e marché aux vins du Beaujolais Maconnais et Chalonnais». Це був невеликий салон, що налічував усього 40 «доменів» учасників і тривав 3 дні.

Маркевич Лариса безпосередньо брала участь у салоні. Разом зі своїм керівником по стажуванню Лораном Дюком вони представляли вина свого виробництва під торговою маркою « Domaine des DUC».

Юні винороби зустрілися саме на салоні, де і привернули увагу місцевої журналістки Терези Леметр, яка зацікавилася наявністю на салоні українських студенток, розпитала про цілі їхнього візиту та зробила загальне фото, на якому ми можемо бачити зліва на право Лорана Дюка, Маркевич Ларису та Нефедову Вікторію.


Відвідали салон, ще й лишилися поміченими

Салон – це чудова можливість для наших студентів попрактикуватися в французькій, англійській, а іноді й згадати російську мови під час спілкування з зацікавленими клієнтами. Це можливість порівняти й знайти різницю у винах одного регіону, однакового найменування, але з різних теруарів. А ще це чудова можливість завести цікаві й корисні знайомства.

назад к списку