Події факультету


Обласний етап літературного конкурсу, присвячений Тарасу Григоровичу Шевченко

5 грудня 2015 року по всій Україні з уст тисяч дітей та підлітків лунало ім’я великого кобзаря Тараса Григоровича Шевченка. У цей день і в м. Одеса відбувся обласний етап літературного конкурсу, присвячений геніальному поету та художнику, у якому взяли участь як учні шкіл, так і студенти вишів. Одеську національну академію харчових технологій представляли студентки факультету Технологіі вина та нанобіотехнологій Маркевич Лариса, яка зайняла друге місце та Кручек Руслана, яка зайняла третє місце.

Атмосфера проводження конкурсу була трохи нервова, адже варто було лише глянути на маленьких п’ятикаласників, що на швидку руку перелистують «Кобзар» перед початком конкурсу, і хвилювання передавалось хвилею навіть на самих досвідчених конкурсантів. Проте настрій літав в повітрі творчий. Завданням було написання твору на задану тему. На це було відведено три години, а тема дозволяла звернутися і до творчості Кобзаря і до його біографії й безпосередньо до значення митця та його спадка в сучасному житті українського народу.

Наступний етап конкурсу відбудеться у лютому місяці, де честь нашої академіі захищатиме студентка третього курсу факультету ТВтаНБ Маркевич Лариса, якій можна побажати натхнення та легкої перемоги!

назад к списку