Події факультету


Одеська національна академія харчових технологій стала членом міжнародної організації «OENOVITI International Network»

27 жовтня 2015 року на Генеральній Асамблеї у м. Конельяно (Італія) після офіційної презентації, ОНАХТ була прийнята в «OENOVITI INTERNATIONAL NETWORK».

«OENOVITI International Network» (OIT) – це перше і унікальне міжнародне співтовариство в області винного бізнесу, яке охоплює всі його етапи – починаючи від виноградника і закінчуючи продажами. Мета організації – сприяти обміну ноу-хау та досвідом між науковим світом і виробництвом.

Координатором проекту «OENOVITI International Network» виступає Університет Бордо (Франція). До складу OIT входять 32 академічних та 14 промислових партнерів з 20 країн світу: Франція, Італія, Іспанія, Німеччина, Австрія, Швейцарія, Хорватія, Греція, Угорщина, Португалія, Румунія, Словенія, Австралія, Японія, Аргентина, Чилі, США, Південна Африка, Туреччина, Грузія.

З актуальних на даний момент досліджень, ОНАХТ може увійти в робочі групи за наступними напрямками: технологія вина; біотехнології; промисловий трансфер; розвиток, стратегічний моніторинг та міжнародні зв'язки; винний менеджмент і винний туризм; економіка виноробного профілю.

Сайт OIT: www.oenoviti.univ-bordeauxsegalen.fr



назад к списку