Деканат

Наша адреса:

м. Одеса, вул Канатна 112, ауд. А-202

тел: (048) 712-40-58, 712-42-98,

E-mail: twkpit@gmail.com




Декан факультету

Саркісян Анна Овсеповна

Саркісян Ганна Овсепівна

Народилася 01.01.1984 року в м. Татарбунари, Одеської області.

У 2006 році закінчила Одеську національну академію харчових технологій, факультет технології консервування та виноробства.
У 2006 році вступила до аспірантури Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю "Технологія консервованих і заморожених продуктів". Під керівництвом доктора технічних наук, професора Безусов Анатолія Тимофійовича виконала і в 2009 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук».
У 2010 році закінчила школу сомельє в м.Київ. З 2010 по 2011 р.р. працювала на посаді шеф-сомельє виномаркету "Поляна" в м. Одеса.
З 2011 по 2014 р.р. працювала заступником декана факультету Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного та туристичного бізнесу.
З 2011 року і до теперішнього часу працює в Одеській національній академії харчових технологій на кафедрі «Ресторанно - готельного справи і туризму».
З грудня 2014 року - декан факультету «Технології вина та туристичного бізнесу».


 


Заступник декана факультету

Сугаченко Тетяна Сергіївна

Сугаченко Тетяна Сергіївна

кандидат технічних наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу

ОСВІТА
Одеська національна академія харчових технологій, 2008 рік, кваліфікація – бакалавр, спеціальність – «Технології бродильних виробництв і виноробства».
Одеська національна академія харчових технологій, 2009 рік, кваліфікація – магістр, спеціальність – «Технології бродильних виробництв і виноробства».
Одеська національна академія харчових технологій, 2014 рік, науковий ступінь – кандидат технічних наук, тема дисертації – «Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів», спеціальність 05.18.13 ‒ «Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів».

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Вища школа педагогічної майстерності, Одеса, ОНАХТ, 2013-2014 рр.
ТОВ «ПТК Шабо», Одеська обл., 15.10.2014 – 15.12.2014 рр. Тема – «Технології продуктів бродіння».
ТОВ «Таїрове», Одеська обл., 26.12.2019 – 26.03.2020 рр. Тема – «Інноваційні технології галузі».

НАУКОВІ ІНТЕРЕСИ
Сучасні аспекти стабілізації виноградних вин

ПУБЛІКАЦІЇ
Загальна кількість публікацій – 50, з них – 5 патентів на винахід, 3 статті в зарубіжних виданнях, 30 статей наукового характеру та 12 тез у збірниках Міжнародних та Всеукраїнських конференцій.

Профіль Google Scholar
Researcher ID : A-8601-2016
ORCID: 0000-0003-0309-4578

ОРГАНІЗАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Завідувач відділу організаційно-виховної роботи ОНАХТ, 2012-2014 рр.
Член Вченої ради факультету ТВтаТБ з жовтня 2019 року.
Заступник декана факультету ТВтаТБз листопада 2021 року

 


Заочне відділення

Голяшева Олена Георгіївна

Голяшева Олена Георгіївна

Старший інспектор
Народилася 14.02.64 р
У 1981 році вступила до Одеського технологічного інституту харчових технологій ім. М.В. Ломоносова. Після навчання, з 1986 року по 1991 рік працювала за розподілом в Проектному інституті № 3. У 1991 році повернулася в інститут і працювала в деканаті заочного факультету, де і продовжує працювати до теперішнього часу старшим інспектором.

 


Секретар факультету ТВтаТБ

Василенко Вікторія Артемівна

Василенко Вікторія Артемівна

Народилася 15.08.2002 року в м. Новоукраїнка, Кіровоградської області, Україна.
В 2017 році вступила в Коледж промислової автоматики та інформаційних технологій Одеської національної академії харчових технологій, на спеціальність "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа".
В 2020 році вступила в Одеську національну академію харчових технологій, на факультет Технології вина та туристичного бізнесу, на спеціальність Міжнародний туризм.
В даний час навчається на заочній формі та працює в деканаті Технологій вина та туристичного бізнесу.