Почему я выбрал эту профессию

Мій вибір

Гандзюк Ірина гр. ЕТ-261Після закінчення школи всі ми постаємо перед важливим питанням яке турбує і не дає спокою,Чого ж мені потрібно навчатися і з якою метою іти по життю...

Цей крок відважний і сміливий для кожного,він повинен бути об думливим і важливим для тебе. «А чого хочеш ти?». 3апитає тебе будь хто ти замислишся і спитаєш себе «Чого» і це лежить на твоїх плечах...потрібно важливо звернути увагу на типові помилки інших абітурієнтів при виборі професії.

Коли всі ці не прості питання підійшли до мене настільки близько я навіть і не уявляла як це важко,яка переді мною «постать» а саме головне яка вона потрібна мені в майбутньому, чого мені треба?, чи правильні мої думки?!

І ось мій вибір - Одеська Національна Академія Харчових Технологій. Спитає мене Чому? На першому етапі вибору я орієнтувалася на репутацію та рейтинг університету, тобто обирала найкращі. Потім вже придивлялася до особливостей, академічного та соціального життя, до можливостей, які може дати програма. У виборі мені дуже допомогли поради колишніх випускників. Отже, я обрала Одеську Національну Академію Харчових Технологій через насичене академічне життя, через неймовірні можливості, які ти отримуєш під час та після навчання. Я на 100% задоволена своїм вибором. Це величезне задоволення кожен день працювати з кваліфікованими спеціалістами в своїй сфері діяльності.

Я навіть і уявити не могла як в цій академії може бути цікаво, яке життя в ній, розваги та навчання, і ось вибравши напрямок з яким хочу зв’язати життя, допомагати, знати що потрібно споживати і в яких кількостях, що шкідливе а що корисне і саме. Товарознавство і комерційна діяльність мені по душі. Отже мій сміливий крок був правильним, а головне з цікавинкою.


Гандзюк Ірина гр. ЕТ-261

назад к списку