Події факультету


Міжфакультетські змагання з шахів


15 вересня 2014 р. у Спорткомплексі нашої академії проходили міжфакультетські змагання з шахів.

Змагалися 11 команд-учасників від кожного факультету. Гра видалася цікавою, а суперники – достойними. Команда нашого факультету зайняла на цих змаганнях 4-е місце. Гравці стверджують, що наступного разу обов’язково візьмуть призове місце.

Міжфакультетські змагання з шахів

Зліва направо: Манжелевський Владислав (2 курс, товарознавець, ТТП-24), Скліфос Галина і Чуб Дмитро (3 курс, технологи, ПВ-30), Міхеєва Вероніка (1 курс, технолог, ТВКПіТ-11)


Міжфакультетські змагання з шахів

14 жовтня 2014 р. відбулися міжвузівські змагання з шахів в Одеській національній морській академії. Найдостойніші гравці відстоювали честь нашої академії. В цій команді опинився і студент 3 курсу нашого факультету Чуб Дмитро (група ПВ-30).

Дмитро розповів, що гра проходила досить напружено, адже для команди важливим був кожен ігровий бал. Не дивлячись на те, що у складі нашої команди не було кандидатів у майстри спорту, вона спромоглася набрати однакову кількість балів з командою від Одеського Національного Університету імені І. І. Мечникова, до якої входив майстер спорту України з шахів. Команда ОНАХТ достойно зайняла 4-е місце серед одеських ВУЗів.


Міжфакультетські змагання з шахів

Команда ОНАХТ на міжвузівських змаганнях з шахів. На фото наш студент Чуб Дмитро 2-ий зліва направо.

назад к списку