Події факультету


Конференция молодых ученых и аспирантов
«Проблемы формирования здорового образа жизни у молодежи»

5-6 листопада відбулася вже вшосте науково-практична конференція молодих вчених і студентів «Проблеми формування здорового способу життя у молоді».

Конференція пройшла за підтримки ОНАХТ і ПТК «Шабо». Проблематика конференції актуальна й різноманітна. Сучасну молоду людину турбують медичні аспекти здорового способу життя, виробництво харчових продуктів лікувально-оздоровчого направлення, вода й сучасні проблеми екології, роль самих студентів в формуванні світогляду молоді.

Студентами кафедри та спорідненими напрямками інших ВУЗів були представлені доповіді в рамках проблематики конференції «ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЛІКУВЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО НАПРЯМКУ».

Секційне пленарне засідання КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ, КОНСЕРВОВАНИХ ПРОДУКТІВ І НАПОЇВ відбулося 5 листопада в 13.00, Ауд. Б-428

Голова – Безусов А.Т., д-р техн. наук, професор, зав. каф. ОНАХТ;

Секретар —Ліганенко М.Г., аспірант кафедри БКПіН

На секційному засіданні кафедри було представлено більше 8-ми докладів молодих вчених та студентів. Теми наукових робіт дуже різноманітні. Це й: «Розробка технології отримання біовітамінного концентрату В12» (Чабанова А., викладач спеціальних технологічних дисциплін МТТ, Одеська національна академія харчових технологій), «Чинники формування якості томатних соусів» (Ярмоленко А.В., студентка IV курсу факультету МТМС, Донецький національний університет економіки і торгівлі їм. М. Туган-Барановського), «Исследование соков гранатовых отечественного производства» (Махов М.С., Зайцева М.А., студенти IV курса факультета МТТД, Донець-кий національний університет економіки і торгівлі їм. М. Туган-Барановського), «Роль пектиновмісних солодких страв у харчуванні дітей та підлітків» (Федірко А.О., студентка ІІ курсу факультету ХТ, Сумський національний аграрний університет).

Найкращим було визнано доповідь аспірантки кафедри БКПіН (Одеська національна академія харчових технологій) Кузнецової К.Д. «Розробка технології консервованих продуктів з підвищеним вмістом хлорофілу».

Всі теми були дуже пізнавальними, викликали інтерес аудиторії, що свідчить про те що нашу молодь дійсно турбує проблема сучасного способу життя.

Всім, хто приймав участь у конференції, бажаємо творчих успіхів, особистого щастя та здорового способу життя!

Чекаємо на молодих вчених та цікаві доповіді наступного року.

Проблемы формирования здорового образа жизни у молодежи   Проблемы формирования здорового образа жизни у молодежи   Проблемы формирования здорового образа жизни у молодежи  

Ільєва О.С., доцент каф. БКПіН
Афанасьєва Т.М., асистент каф. БКПіН

назад к списку