Події факультету


Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)

З 26 по 29 травня у місті Києві на території Національного університету харчових технологій проходив Другий Північно- та Східно-Європейський Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013).

Очолювали конгрес члени Міжнародного наукового комітету Хууб Леліевельд (Нідерланди), Паола Піттіа (Італія), Карл Магер (Німеччина). Робота проводилася у вигляді пленарних засідань та портерних сесій де було представлено понад 500 наукових досліджень науковців із 18 країн Європи. Також гості конгресу прийняли участь у святкуванні Дня Європи.

Делегати від нашої академії представили як усні доклади, так і постери з науково-дослідними роботами. До речі, наші постери були визнані одними з найкращих.

На заключному засіданні Другого Північно- та Східно-Європейського Конгресу з Харчової Науки (NEEFood-2013) 29 травня ректору ОНАХТ була вручена подяка, як учаснику Конгресу – члену УКРЮФОСТ.


За кафедрой: выступает ректор КНУПТ С. Иванов. Слева направо за столом президиум: представители Германии, Украины, Хорватии, Италии и Нидерландов.


Слева направо: Лиганенко М., Никитина А. (аспиранты ОНАПТ), Жигунов Д. (докторант ОНАПТ), Иванка Левич (д.т.н., Сербия), Капрельянц Л. (д.т.н., ОНАПТ), Ковбаса (д.т.н., КНУПТ), Журлова Е., Кашкало М. (аспиратны ОНАПТ).


Выступление с докладом Huub Lelieveld The Global Harmonization Initiative, The Netherlands.


Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)   Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)   Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)  

Постарная сессия. Представлены постеры ОНАПТ


Аспиранты ОНАПТ у входа в КНУПТ


Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)   Конгрес з Харчової Науки (NEEFood-2013)  

Аспиранты ОНАПТ с «Благодарностью ректору ОНАПТ за участие в конгрессе и представление научных докладов»


На фуршете аспиранты ОНАПТ


Аспиранты ОНАПТ. В актовом зале КНУПТ

назад к списку