Події факультету


День кафедры Технологии вина и энологии


День кафедры Технологии вина и энологии28 березня 2012 року в Одеській національній академії харчових технологій відбувся святковий захід з нагоди 67-ої річниці утворення кафедри Технології вина та енології.

Тепла атмосфера, хороший настрій, урочистість і навіть певна помпезність панували цього дня в святковій і світлій аудиторії.

Виступ готували студенти третього та четвертого курсу кафедри.

Свято розпочалося з демонстрації відеофільму про історію кафедри.

Далі відбувся святковий концерт «Букет талантів». Студенти талановито продемонстрували свої театральні здібності, виконавши сценічні мініатюри із студентського життя. У вікторині, присвяченій історії та технології вина і пива, взяли участь дві команди – з викладачів і студентів.

Фіналом свята стала пісня, присвячена рідній кафедрі, у виконанні студентів третього курсу нашої кафедри. Солірувала та акомпанувала Дворецька Аліна.

У святковому заході взяли участь: викладачі та працівники, а також студенти кафедри технології вина та енології. Підготовка до дня кафедри проводилась під керівництвом доц. Мельник Ірини Василівни.

Закінчилось святкування врученням подарунків. Приємним сюрпризом став оригінальний торт в формі винної пляшки.

Завжди приємно усвідомлювати, що в нашій академії є таланти, а процес навчання поєднується із творчістю. Момент студентського життя у вигляді свята дня кафедри у рамках тижня факультету є проявом єдності, радості та доброти студентів, викладачів та працівників академії.

Хочеться висловити щиру подяку всім, хто допомагав організувати це яскраве свято, та тим, хто причетний до життя нашої кафедри.



День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии  День кафедры Технологии вина и энологии 

Ст-ка гр.ТВ-32 Дворецька Аліна

назад к списку