Почему я выбрал эту профессию

Чому я обрала саме цю спеціальність?

Инна КасьяненкоУ голові кожного промайне своя відповідь, наприклад: обрали батьки, за компанію з товаришем, поступив на бюджет, порадили, подобається спеціальність. Серед таких думок промайнула і моя.

Після школи кожен починає своє самостійне життя і обирає свій шлях. Коли я почала задумуватись про своє майбутнє, то вирішила слухати не тата з мамою, не друзів, а себе саму. Я підійшла до вибору своєї майбутньої професії по дорослому. Зважувала переваги та недоліки тієї чи іншої спеціальності, порівнювала вищі навчальні заклади і навіть дивилася яка зарплатня може бути.

Так ось на мою думку, для себе я зробила правильний вибір і буду навчатися в першу чергу для свого майбутнього. Моя спеціальність «Технологія питної води та водопідготовки харчових виробництв» перспективна та не залишить мене без роботи. Проблеми саме питної води потребують уваги спеціалістів.

Але мене спонукали не тільки корисливі мотиви, це також досить цікаво особисто для мене. Можливо я принесу користь суспільству, зроблю якесь наукове відкриття і мною будуть пишатися мої близькі та моя академія. Звичайно це мрії першокурсниці, але якщо вірити то все можливо….


ТВКП – 12 Инна Касьяненко

назад к списку